Welcome to PatsFans.com

OT: Technical Forum Problem

Discussion in 'Political Discussion' started by PatsWickedPissah, Jan 3, 2006.

  1. PatsWickedPissah

    PatsWickedPissah PatsFans.com Supporter PatsFans.com Supporter

    Joined:
    Feb 10, 2005
    Messages:
    24,112
    Likes Received:
    818
    Ratings:
    +2,387 / 22 / -15

    Disable Jersey

    I check back in here now and then and many threads that have new comments are not so marked so I can't keep up with any responses. Sometimes it works and sometimes it doesn't. Is it just me (Comcast IE 6.0) or do others have the same experience?
     
  2. scout

    scout Veteran Starter w/Big Long Term Deal

    Joined:
    Sep 13, 2004
    Messages:
    7,722
    Likes Received:
    30
    Ratings:
    +50 / 0 / -2

    #15 Jersey

    Yea, I have those same problems at times. I always figured my computer is wacked, which it is.
     
  3. Pujo

    Pujo Experienced Starter w/First Big Contract

    Joined:
    Dec 15, 2005
    Messages:
    6,572
    Likes Received:
    4
    Ratings:
    +4 / 0 / -0

    Ok, I figured it out. When you reply to a thread, at the bottom (below the "Submit Reply" button is a dropdown box named "Notification type". It's set to "Do not subscribe" by default. If you change it to "No email notification" it will mark threads.
     
  4. PatsWickedPissah

    PatsWickedPissah PatsFans.com Supporter PatsFans.com Supporter

    Joined:
    Feb 10, 2005
    Messages:
    24,112
    Likes Received:
    818
    Ratings:
    +2,387 / 22 / -15

    Disable Jersey

    Yes, thanks but the threads ARE marked. What happens is that sometimes many or all marks are lost.
     

Share This Page

unset ($sidebar_block_show); ?>