Welcome to PatsFans.com

Is it just me or is the server for here running slow

Discussion in 'PatsFans.com - Patriots Fan Forum' started by Willie55, Jan 13, 2006.

  1. Willie55

    Willie55 Rookie

    Joined:
    Jan 19, 2005
    Messages:
    2,803
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +3 / 0 / -0

    Does it seem that this website is running slow and taking longer to load than usual to everybody else, or is it just me?

    I fear what is doing it is all pictures of the beautiful woman that have been posted (not that I'm complaining). ;)
  2. Na_polian

    Na_polian Rookie

    Joined:
    Nov 10, 2005
    Messages:
    488
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0


    It... seems... al... right... to... me... no... slowness... at... all...
  3. PATSNUTme

    PATSNUTme Paranoid Homer Moderator Staff Member PatsFans.com Supporter

    Joined:
    Aug 14, 2005
    Messages:
    15,273
    Likes Received:
    88
    Ratings:
    +183 / 2 / -1

    #75 Jersey

    He's just warming up for the game. He'll go full speed once the ball is kicked off.
  4. T-ShirtDynasty

    T-ShirtDynasty Moderator

    Joined:
    Mar 1, 2005
    Messages:
    3,562
    Likes Received:
    8
    Ratings:
    +8 / 0 / -0

    We have to slow everything down right now so that the Donks trolls can follow along.
  5. gomezcat

    gomezcat It's SIR Moderator to you Staff Member PatsFans.com Supporter

    Joined:
    Sep 13, 2004
    Messages:
    3,551
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +3 / 0 / -0

    My speed is OK so it's probably just you, being spied on by the NSA/CIA. All that sneaky spyware really slows you down. :D
  6. Na_polian

    Na_polian Rookie

    Joined:
    Nov 10, 2005
    Messages:
    488
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0


    :rocker: :rocker: :rocker:
  7. pats1

    pats1 Moderator PatsFans.com Supporter

    Joined:
    May 28, 2005
    Messages:
    13,261
    Likes Received:
    13
    Ratings:
    +13 / 0 / -0

    It was for me earlier in the day, but it's fine now.

Share This Page

unset ($sidebar_block_show); ?>