Welcome to PatsFans.com

Board Problems.....Page freezes

Discussion in 'The Help Desk' started by borg, Sep 2, 2012.

  1. borg

    borg In the Starting Line-Up

    Joined:
    Sep 16, 2004
    Messages:
    4,072
    Likes Received:
    115
    Ratings:
    +277 / 19 / -18

    Anyone else experiencing page freezes as they try to move to a new thread or page? This problem is site specific for me....no issues elsewhere on the web. I took me 20 minutes just to open this thread.
     
  2. PatsWSB47

    PatsWSB47 Veteran Starter w/Big Long Term Deal

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Messages:
    7,880
    Likes Received:
    88
    Ratings:
    +172 / 0 / -1

    #12 Jersey

    Yes, it happens to me quite frequently.
     
  3. SteveKiner

    SteveKiner Practice Squad Player

    Joined:
    Sep 5, 2006
    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0

    Happens to me whenever I try to click on the "Media Headlines" especially ESPN Boston.
    However, I have an old pC running Windows XP/IE7
     
  4. Haley

    Haley In the Starting Line-Up

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    2,338
    Likes Received:
    51
    Ratings:
    +207 / 4 / -1

    Every once in a while I have problems opening a thread because an ad is not loading properly. If I refresh and get a different set of ads, it loads fine.
     
  5. TyronePoole

    TyronePoole Banned

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    1,335
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0

    whenever I open game threads I see loads of terrible posts
     
  6. BananaRepublican

    BananaRepublican Banned

    Joined:
    Jul 25, 2012
    Messages:
    1,106
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0

    It can't be the page unless content from another site (like an ad) isn't loading. Also it would happen to everybody, not just you. That would indicate a problem with the server(s).

    In general if a page won't load kill the thread (the X browser button) and refresh (F5 or whatever browser button). Browsers are threaded and I wonder how solid that code is when lots of threads are open. If you are fond of having 20 tabs open in your browser, don't do that. Too many threads.

    Press Ctrl-Shft-Esc and learn to use Task Manager to see what, if anything, could be using too much CPU. Often a process like Adobe Flash will be going wild, eating all kinds of CPU, and nothing is going to work right. Kill the process. It will restart itself automatically.
     
  7. Ian

    Ian Administrator Staff Member

    Joined:
    Mar 5, 2000
    Messages:
    5,265
    Likes Received:
    196
    Ratings:
    +267 / 2 / -1

    #17 Jersey

    Noticed it the other night on IE only (Chrome and FireFox seem to be working without any issues). Tried it now with it and noticed it's still acting up, but as I said it's opening fine in the other two for some reason.

    As Haley said refreshing seems to solve it. With the holiday weekend I can't reach anyone to fix it - but hang in there and I'll see what I can find out. Although you might want to try Chrome anyway - it's really quick :rocker: I didn't want to switch off of IE either, but man, it definitely works well and doesn't crash my PC when I have 10+ tabs open (which is normal for me ;))
     
    Last edited: Sep 2, 2012
  8. Frezo

    Frezo In the Starting Line-Up

    Joined:
    May 26, 2007
    Messages:
    3,431
    Likes Received:
    5
    Ratings:
    +5 / 0 / -0

    #50 Jersey

    I have totally switched from IE to Chrome and will NEVER go back.
     
  9. Linda_The_Pats_Fan (She was NEM)

    Linda_The_Pats_Fan (She was NEM) Banned

    Joined:
    Aug 2, 2012
    Messages:
    229
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0

    Was the board down today for a while or was it at my end? All other sites seemed OK.
     
  10. Ian

    Ian Administrator Staff Member

    Joined:
    Mar 5, 2000
    Messages:
    5,265
    Likes Received:
    196
    Ratings:
    +267 / 2 / -1

    #17 Jersey

    There was a brief hiccup but I think it was only down for about 10 minutes. But no it wasn't just you :)
     
  11. Tom400C

    Tom400C Rookie

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0

    I've got a problem with one ad on top of the pages... Everytime an ad for citibank.be is displayed I'm taken to the citibank site without even clicking the ad :confused: Any chance you could look into this cuz it's really annoying :(
     
  12. BradyBranch39

    BradyBranch39 In the Starting Line-Up

    Joined:
    Dec 4, 2008
    Messages:
    2,368
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +12 / 0 / -0

    Yeah, my browser kept freezing today too.
     
  13. Ian

    Ian Administrator Staff Member

    Joined:
    Mar 5, 2000
    Messages:
    5,265
    Likes Received:
    196
    Ratings:
    +267 / 2 / -1

    #17 Jersey

    The issues seemed to be with IE, which I tested yesterday, last night, and this morning so it appears they may have fixed it because I had also been experiencing it earlier when someone else mentioned it. Hopefully it's working for you now as well :)
     
  14. Ian

    Ian Administrator Staff Member

    Joined:
    Mar 5, 2000
    Messages:
    5,265
    Likes Received:
    196
    Ratings:
    +267 / 2 / -1

    #17 Jersey

    That shouldn't be happening. I tried to re-create it and couldn't get it to happen, so let me know if it occurs again :(
     

Share This Page

unset ($sidebar_block_show); ?>